Οι αναφορές για την επιχείρησή σας μπαίνουν στο χάρτη με τη νέα υπηρεσία Geotag από την NMC2.

Η πλατφόρμα online monitoring NMC2 σε συνεργασία με την Brandwatch σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε όλες τις αναφορές που σχετίζονται με την επιχείρηση σας, ώστε να γνωρίζετε κάθε στιγμή τι λένε για εσάς αλλά και σε ποιο Μέσο (News sites, Blogs, Forums, Social Media, κτλ).

Από σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε μια νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία που αυξάνει ακόμα περισσότερο το εύρος των αναζητήσεων παρέχοντας χρήσιμα στοιχεία για τη γεωγραφική κατανομή των αναφορών. Πρόκειται για τη νέα υπηρεσία Geotag που είναι πλέον μέρος της πλατφόρμας analytics που σας προσφέρουμε χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Geotag 1

Geotagged χάρτες από την NMC2

Πρόκειται για μία νέα προσθήκη στην πλατφόρμα της NMC2 με αναλυτικές πληροφορίες για τη γεωγραφική τοποθεσία των tweets που σας αφορούν. Το περιβάλλον παρακολούθησης είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και περιγραφικό. Εσείς απλά βλέπετε όλα τα tweets των χρηστών πάνω στο χάρτη και κάνετε zoom-in στην περιοχή ή στα tweets που σας ενδιαφέρουν.  Παράλληλα έχετε μια σειρά από επιλογές παραμετροποίησης όπως:

  • Sentiment View. Θέλετε να δείτε μόνο τις θετικές ή αρνητικές αναφορές; Κανένα πρόβλημα! Απλά ρυθμίστε την αναζήτηση με βάση τα ζητούμενά σας και δείτε μόνο τις αναφορές που σας ενδιαφέρουν.
  • Filter. Τα φίλτρα αναζήτησης που υπάρχουν μέχρι σήμερα στην πλατφόρμα monitoring της NMC2 είναι συμβατά και με την υπηρεσία Geotag. Θέλετε να βρείτε στο χάρτη ποιοι είναι οι χρήστες με το μεγαλύτερο impact ή τους περισσότερους followers; Απλά ρυθμίστε τις παραμέτρους.
  • Clickable mentions. Φυσικά και μπορείτε να κλικάρετε σε κάθε mentions που εμφανίζεται στο χάρτη, βλέποντας αναλυτικά το tweet του χρήστη αλλά και χρήσιμα στοιχεία για το προφίλ του.
  • Savable map views. «Κλειδώστε» την περιοχή που σας ενδιαφέρει για να μην χρειάζεται να κάνετε zoom-in κάθε φορά που εισέρχεστε στο dashboard.

geotag

Τι είναι το Geotagging;

Τα tweets που έχουν ενεργοποιημένη τη λειτουργία geotag προσφέρουν ακριβέστατες πληροφορίες (γεωγραφικές συντεταγμένες) υποδεικνύοντας σε πολλές περιπτώσεις την οδό ή το μέρος του κτιρίου που βρίσκεται ο χρήστης (πχ αεροδρόμιο).  Παρόλα αυτά πρέπει να γίνει σαφές πως η υπηρεσία ΔΕΝ μπορεί να εντοπίσει όσους χρήστες έχουν απενεργοποιημένη τη συγκεκριμένη λειτουργία στο προφίλ τους. Το λανσάρισμα της υπηρεσίας ξεκίνησε από το Twitter και αυτή τη στιγμή προσφέρεται μόνο σε αυτό το Μέσο. Σύντομα αναμένουμε και νέες προσθήκες (Instagram, Foursquare) που θα αυξήσουν το εύρος των χρηστών.

Η υπηρεσία GeoTag προσφέρεται με σημαντικές αναβαθμίσεις και ακόμα περισσότερες επιλογές (geotagged livefeed) στην πλατφόρμα Vizia.

Geotag 2

 

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInBuffer this page