Ημερολόγιο Εκλογών 28/08 #ekloges2015

Καθημερινές και σημαντικές πλέον οι αλλαγές στο buzz των εκλογών, όπως τις καταγράφει η Brandwatch και το New Media Track.
Μερικές πολύ γρήγορες παρατηρήσεις… Η δημοσίευση σειράς δημοσκοπήσεων την Παρασκευή 28/8 μεταφέρει τη συζήτηση από τα πρόσωπα στα κόμματα και αυτό είναι ορατό. Ταυτόχρονα, ο Μεϊμαράκης ανεβάζει ρυθμούς και ο θορυβώδης στην εκκίνηση της ΛΑΕ Λαφαζάνης αρχίζει να “ξεφουσκώνει” καθώς ΚΑΙ η δημοσκοπική επιρροή του δεν εκπλήσσει. Τούτο πρακτικά τους φέρνει μαζί στη δεύτερη θέση, μετά τον Τσίπρα που “θορυβεί” πολλαπλασιαστικά ΚΑΙ μέσω τρίτων. Καθημερινές αλλαγές στο τοπίο λοιπόν, με πλήθος παρατηρήσεων για όλους τους συμμετέχοντες. Αξίζει να μελετηθεί η συσχέτιση δημοσκοπικών δεικτών και διαδικτυακής κινητικότητας (το όνειρο κάθε αναλυτή)
Εν αναμονή της ανακοίνωσης της Ζωής Κ… Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δώσει τη δική της καρδιογραφηματική ώθηση στις εξελίξεις.

ekloges

 

ekloges 1

 

Συνεχόμενη κάλυψη για το buzz των πολιτικών κομμάτων/αρχηγών θα γίνεται για όλο το επόμενο διάστημα τόσο στο blog όσο και στο επίσημο Facebook Page της NMC2.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInBuffer this page