Πρόσβαση σε όλα τα σχόλια του Disqus μέσα από την πλατφόρμα Online Monitoring της NMC2/Brandwatch

Η επέκταση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών online monitoring ήταν, και πάντα θα είναι, μια βασική δέσμευση της NMC2 και των συνεργατών της απέναντι σε όλους τους πελάτες της.

Στο πλαίσιο αυτή της προσπάθειας, μπορούμε πλέον να σας ανακοινώσουμε την προσθήκη μιας ακόμα πλατφόρμας στον κατάλογο των συνεργαζόμενων εταιριών που μπορείτε να παρακολουθείτε μέσα από το σύστημα monitoring της NMC2.

To Disqus είναι το μεγαλύτερο blog comment hosting service στον κόσμο και προσφέρει τη δυνατότητα για σχολιασμό στα κορυφαία websites, blogs & communities. Υπολογίζεται πως κάθε μήνα πάνω από 20 εκατ. σχόλια γράφονται στο Disqus τα οποία και διαβάζονται από 3 δις χρηστών.

Η συμφωνία των συνεργατών μας (Brandwatch) με το Disqus, που προβλέπει πλήρη πρόσβαση σε όλα τα σχόλια της πλατφόρμας, αναμένεται να ενεργοποιηθεί από το τέλος του μήνα.

Όσοι γνωρίζετε και χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα της NMC2, σημειώστε πως η καταγραφή των αναφορών γίνεται στην ανάλογη κατηγορία όπου καταχωρείται το σχόλιο. Αν για παράδειγμα το σχόλιο γίνει κάτω από κάποιο άρθρο σε news sites καταχωρείται στην κατηγορία News Sites, παρόμοια αν γίνει σε κάποιο blog κτλ.

Από τη στιγμή που το Disqus ενσωματωθεί στην πλατφόρμα μας είναι πιθανό να παρατηρήσετε μια απότομη αύξηση των ημερήσιων αναφορών, κάτι που φυσικά είναι προς όφελος της καταγραφής και παρακολούθησης δεδομένων που αφορούν στην επιχείρησή σας.

Για ερωτήσεις & απορίες σε σχέση με τη νέα προσθήκη, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInBuffer this page