Το καλύτερο online monitoring software στον κόσμο είναι…

Από τον Ιούνιο του 2010, η New Media Concept συνεργάζεται με την Brandwatch προσφέροντας την πλατφόρμα της στην ελληνική γλώσσα και αγορά.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δει από πρώτο χέρι την ανάπτυξη, τις καινοτομίες αλλά και την προσήλωση της Brandwatch στη δημιουργία πρωτοποριακών λύσεων που πάνε το Online Monitoring ένα βήμα μπροστά, καλύπτοντας τις αυξημένες ανάγκες των πελατών της.

Φέτος, για μια ακόμα χρονιά, η Brandwatch ανακηρύχθηκε ως η εταιρία Leader  στον τομέα των Online Monitoring software σύμφωνα με το κορυφαίο G2crowd*.

Μια εξέλιξη που δεν μας ξάφνιασε αλλά σίγουρα μας χαροποίησε :-)  

Πέρα όμως από την υπεροχή της Brandwatch, η έρευνα έδειξε και άλλα χρήσιμα στοιχεία που όλοι όσοι ασχολούμαστε με το Online Monitoring οφείλουμε να λάβουμε υπόψη μας.

  • Το sentiment, η κατηγοριοποίηση δηλαδή των αναφορών ανάλογα με τη συναισθηματική τους χροιά (θετικά, αρνητικά κτλ) χρειάζεται περισσότερη βελτίωση και μεγαλύτερη κάλυψη.
  • Τα διάφορα φίλτρα αναζήτησης κρίνονται θετικά από τους χρήστες καθώς διευκολύνουν τη δουλειά τους προσφέροντάς τους προσωποποιημένες επιλογές και λύσεις.
  • Αρκετοί χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα κατανόησης σε σχέση με αρκετές λειτουργίες και δυνατότητες του Online Monitoring. Οι εταιρίες online monitoring μπορούν και πρέπει να διευκολύνουν τη διαδικασία εκμάθησης με μια σειρά ενέργειες (εκπαιδευτικά προγράμματα, tutorials, manual κτλ).

*Το G2Crowd είναι το κορυφαίο business software review site στον κόσμο καθώς βασίζεται αποκλειστικά σε κριτικές επαγγελματιών που χρησιμοποιούν τα συγκεκριμένα software.  

G2Crowd

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInBuffer this page