Μια ακόμη παγκόσμια διάκριση για την Brandwatch

Πριν 2 μήνες ανεβάσαμε σχετικό άρθρο για την αναγνώριση της Brandwatch, ως κορυφαίας εταιρίας στο χώρο των Online Monitoring software για τη χρονιά που μας πέρασε από το αξιόπιστο G2Growd.

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σημειώσουμε μια ακόμα παγκόσμια διάκριση για τους συνεργάτες μας, αυτή τη φορά από την Forrester, έναν ανεξάρτητο οργανισμό που ειδικεύεται στο  research & advisory τεχνολογικών υπηρεσιών.

Η διάκριση περιέχεται στην πρόσφατη έκθεση της εταιρίας “Enterprise Social Listening Platforms, Q1 2016” ενώ σύμφωνα με την διατύπωση της εταιρίας “Brandwatch understands the need to clarify social listening’s business value and works to disseminate social insights across organizations in a cohesive and comprehensive way”.

Η πλατφόρμα Online Monitoring της Brandwatch έχει προσαρμοστεί στην ελληνική αγορά από την New Media Concept ενώ από το 2010 κορυφαίες ελληνικές εταιρίες, οργανισμοί, πολιτικά κόμματα και διαφημιστικές εταιρίες συγκαταλέγονται ανάμεσα στους πελάτης της.

Για να μάθετε περισσότερα για την πλατφόρμα και να δείτε από πρώτο χέρι πως μπορεί να ωφελήσει την επιχείρησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInBuffer this page